Santa Maria Maggiore

Kedves Tagjaink,

Természetesen, mint ahogy az elmúlt 35 évben, idén is megrendezésre fog kerülni, méghozzá 2017. szeptember 1. (Péntek) és szeptember 4. (Hétfő) között a már tradicionálissá vált nemzetközi kéményseprő találkozó, magától értetődően az olaszországi Santa Maria Maggiore-ban. A tavalyi évhez Santa Maria Maggiore 2017 hasonlóan – amikor is magyarországi delegáció először képviseltette magát az eseményen – idén is a jelenlétünkkel szeretnénk emelni a rendezvény rangját, azonban reményeink szerint, egy bővebb létszámú csapattal, mint tettük azt az elmúlt évben. Az utazás megszervezését nem hagyhatjuk az utolsó pillanatokra, ezért aki úgy gondolja, hogy szívesen részt venne a szóban forgó eseményen, az kérjük, jelezze részvételi szándékát 2017. március 31-ig a
kemenyseprok.orszagosszakszerv@gmail.com email címen. Szeretnénk megjegyezni, hogy értelemszerűen, minél több jelentkező lesz a találkozóra, annál kedvezőbb áron tudjuk megszervezni az utazást.

Bővebb információt a rendezvényt illetően a http://www.santamariamaggiore.info/it/raduno-internazionale-dello-spazzacamino-0 honlapon találtok, az esetleg felmerülő kérdéseiteket pedig a már fent említett email címre juttassátok el, melyekre igyekszünk, majd mielőbb kielégítő válasszal szolgálni.

Santa Maria Maggiore 2017